نمایه نویسندگان

آ

ا

  • ابوالفتحی، علی بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • اسدی خوانساری، روزبه معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین‌ در بسته بندی محصولات صنایع غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • اصلاحی، نیلوفر تهیه فیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • افرا، الیاس بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • امام پور، مصطفی افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • امام پور، مصطفی معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • امان جانی، مراد استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • انتظامی، علی اکبر بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]

ب

  • بیات، مرتضی بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]

ج

  • جزایری، سید مصطفی نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • جعفری، سید مهدی فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • جعفری، سید مهدی ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • جعفری، سید مهدی استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • جعفری زاده مالمیری، هدا استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • جمشیدی کلجاهی، نسرین بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]

ح

خ

  • خانزادی، مهرداد فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • خدائیان چگینی، فرامرز فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • خشنودی‌نیا، سارا استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • خمیری، مرتضی استفاده از اسیدهای آلی در بسته ‏بندی‏ مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]

د

  • داداشیان، فاطمه تهیه فیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • دانشور، محمدحسین بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • دشتبانی، رضا بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • دهقانی فیروزآبادی، حمدرضا معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین‌ در بسته بندی محصولات صنایع غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • دهقان نیا، جلال بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]

ر

  • رادمرد قدیری، غلامحسین استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • رحمتی، محسن افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • رسالتی، حسین بررسی بهبود ویژگی های ضد میکروبی و مقاومتی کاغذ بسته بندی با استفاده از کیتوزان [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • رسالتی، حسین کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بسته‌بندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • رسالتی، حسین کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]

ز

  • زند، نازنین افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی [دوره 4، شماره 13، 1392]

ش

  • شاهی، طیبه کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • شاهدی، محمد تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • شرافتی، مرجان بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]

ص

  • صالحی سلمی، محمدرضا بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • صداقت، ناصر روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • صداقت، ناصر استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • صراف جوشقانی، حسن نشانه گذاری و رنگ بندی در پوشش و بسته بندی مهمات توپخانه ای [دوره 4، شماره 14، 1392]

ع

  • عباسی فرید، محمد جواد کاربرد پوشش های زیستی بر روی مقوای بسته بندی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • عراقی، مریم اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • عربستانی، اکرم تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • عرب سید نصری، زهرا افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی [دوره 4، شماره 15، 1392]

ف

  • فلاح شجاعی، مونا مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]

ق

  • قادری، سجاد استفاده از اسیدهای آلی در بسته ‏بندی‏ مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • قازجهانیان، محمد علی استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • قاسمیان، علی اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بسته‌بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • قاسمیان، علی کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بسته‌بندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • قنبرزاده، بابک بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته PVA حاوی نانوذرّات دی اکسیدتیتانیم و سلولز [دوره 4، شماره 15، 1392]

ک

  • کدیور، مهدی تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]

گ

  • گلی، سید امیر حسین تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • گنجه، محمد استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 16، 1392]

م

  • محمدیان، فریدالدین بررسی فرآیند حرارت زایی در بسته بندی های خود گرم شونده [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • میرزایی، حبیب الله مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • میرزایی، حبیب اله ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • میرزایی، حبیب اله کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • مصلحی، زینب اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • مصلحی، مرضیه اثر ماندگاری پوشش خوراکی متیل سلولز در مغز پسته در طول نگهداری [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • مظلوم، سوگل مروری بر امکان استفاده از فنّاوری پلاسمای سرد در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • مقصودلو، یحیی استفاده از اسیدهای آلی در بسته ‏بندی‏ مواد غذایی [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • مقصودلو، یحیی افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • مقصودلو، یحیی کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت [دوره 4، شماره 16، 1392]
  • مهدوی، سعید ویژگی جوهر‌های چاپ برای بسته بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • مهدویان مهر، حامد روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • مهری، الهه اهمیت فرآیند جوهرزدایی در کاغذهای بسته‌بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • موسوی، سیدرضا بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده [دوره 4، شماره 16، 1392]

ن

  • نیک نژاد، طاهره کاربرد آنزیم سلولاز در بازیافت کاغذهای باطله و نقش آن در محصولات بسته‌بندی کاغذی [دوره 4، شماره 15، 1392]

ه

  • هارونی، امیر ارزیابی بسته بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدّت ماندگاری محصولات غذایی بسته بندی شده [دوره 4، شماره 15، 1392]
  • هاشمی طباطبایی، رامین ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال [دوره 4، شماره 13، 1392]
  • هاشمی طباطبایی، رامین معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی [دوره 4، شماره 14، 1392]
  • همتی نژاد، ناهید تهیه فیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین [دوره 4، شماره 16، 1392]